Tro for tvivlere - Esben Kjær - @andersgodtfred

Hvis du ikke kender Esben Kjær, så havde han i otte år radioprogrammet “Bagklog” på P1 hver lørdag klokken 10:00, og så mistede han også for nogle år siden sin ene søn, Sebastian, der kun blev 7 år gammel, til kræft. Sebastian nævnes flere gange i bogen, men ellers henviser Esben til de to andre bøger, han har skrevet om tabet af sin søn.

Det er en af grundene til, at Esben tvivler på sin tro, og der findes også flere grunde, som han nævner og fortæller om i den lille fine bog “Tro for tvivlere”.

Han skriver som han taler, men når det er på skrift, så har du mulighed for at lægge bogen fra dig, og fundere over det skrevne ord på de 92 sider, som bogen løber over.

Jeg fik i hvert fald set, at jeg ikke er den eneste, der tvivler på min tro, og jeg blev også klogere på, hvad tro er, og hvorfor vi tror.

Har Esben Kjær ret, langt hen ad vejen vil jeg mene det, men tro er også en meget personlig ting, men jeg kan kun give ham ret i at troen ligger i hjertet ikke i hovedet. Han er heller ikke kommet frem til det alene, men fortæller om de mennesker og præster, som har hjulpet ham på vej.

Jeg kan kun anbefale den lille bog, som Esben har skrevet for Eksistensen. “Tro for tvivlere” er en bog, du kan tage frem indimellem, når din egen tro måske vakler. Ikke at du får svaret, men du får noget at tænke over.

Bogen koster 130, og fås, hvor du køber bøger, eller du kan bestille den hjem. Den kan også lånes på Ereolen eller på dit nærmeste bibliotek – “Tro for Tvivlere” af Esben Kjær, 92 sider, fra forlaget Eksistensen.

Skriv et svar